Tiger twix

50

Składniki

na bazę:

· 1 ½ szklanki naszej bezglutenowej mąki z orzechów tygrysich
· 3 łyżki oleju kokosowego
· 2 łyżki syropu klonowego
· ekstrakt naturalny z wanilii
· ¼ łyżeczki soli

na orzechową warstwę:

· ⅔ szklanki naturalnego masła orzechowego bądź migdałowego (może być również crunchy)
· 1/3 szklanki syropy klonowego
· 1/4 szklanki oleju kokosowego
· 1/2 łyżeczki naturalnego ekstraktu wanilii
· 1/4 łyżeczki soli

na czekoladową warstwę:

· 4 łyżki kakao
· 2 łyżki gęstego mleka kokosowego
· 1 łyżka oleju kokosowego

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close
Your custom text © Copyright 2021. All rights reserved.
Close